DIY Home Improvement Forum banner
1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I accidentally cut the thermostat wiring harness during a attic fan replacement project. I replaced the blown fuse at the control board, repaired the wiring and the system worked. Latter that evening the Thermostat display went dead and now the system is not working although when I trip the switch at the access panel the compressor will cycle on. Please help before my wife kills me! Thanks in advance.:(
 

·
Administrator
Joined
·
42,123 Posts
Did you recheck your wire repair.
 

·
Administrator
Joined
·
42,123 Posts
Does teh fuse fit tight.
Does your secondary drain pan have water in it. And a wet switch that may be locking out your system.
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Yes double checked the fuse this AM. No wet switch and no water in pan. There is no power getting to the thermostat I believe, I'm going to try to jump around the repaired section to test?
 

·
Registered
Joined
·
368 Posts
If you need advice from other repentant village idiots, you've come to the right place. How's your transformer's input and output power?
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #7 ·
"repentant village idiots" :laughing: Well I ran out to Home Despot and got a new thermostat and guess what? It did'nt fix the problem! Big surprize, so I put it all back together and went up and checked the fuse for the fourth time, pulled it out and had a couple more lying there so I switched it out, put it all back together and the :censored: thing now works! Of course it worked last night. Are the ATC fuses just as goofy as the old glass one's? I wonder. Now I'm going to get the fuse and run a few tests with my ball peen hammer!
 
1 - 7 of 7 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top