Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > Plumbing

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-13-2012, 09:39 PM   #1
Newbie
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 1
Share |
Default

septic system


should the main drain have a sealed top on it. Mine is loose and it is backing up into the basement. Had tank pumped but still backing up

g barrows is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2012, 07:08 AM   #2
Master General ReEngineer
 
Bondo's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Chaumont River, Ny.
Posts: 3,673
Default

septic system


Ayuh,... Snake it out, from the clean out to the tank, you've still got a restriction....

Bondo is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
cost of septic lagoon system chulett Plumbing 0 05-09-2011 09:51 PM
Aerator fuse for septic system. waynealan Electrical 2 04-16-2011 11:00 PM
I Need a New Boiler. What do i need to know New Boiler Co Plumbing 0 10-23-2010 06:03 PM
new system install.....questions firedogut HVAC 4 10-04-2009 07:10 PM
Septic System W/Water Softner wibass Plumbing 14 10-07-2008 09:42 AM




Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.