Pressure Switch Is Stuck Open In My Honeywell Furnace - Appliances - DIY Chatroom Home Improvement Forum


Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > Appliances

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-13-2011, 10:00 AM   #1
Newbie
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 1
Rewards Points: 10
Default

pressure switch is stuck open in my honeywell furnace


Is there a way to reset my furnace??

Advertisement

Travis22 is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2011, 10:32 AM   #2
Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: central virginia mountains
Posts: 1,857
Rewards Points: 1,000
Default

pressure switch is stuck open in my honeywell furnace


this needs to be in hvac forum

Advertisement

__________________
The older I get the better I was
tpolk is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
York High Eff Gas Furnace Stuck Pressure Switch javan HVAC 4 01-27-2011 01:41 AM
Open pressure switch on furnace Dale0202 HVAC 4 01-26-2011 11:35 PM
basic switch from 4-wire? benepperson Electrical 6 08-17-2010 01:41 PM
RPJ11 open pressure switch salmonboy HVAC 23 04-12-2010 01:23 PM
Pressure switch or control board? zerofill HVAC 11 02-01-2008 05:29 AM




Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.
<--
-->