Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > Appliances

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-15-2012, 05:38 PM   #1
Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: S.E Michigan
Posts: 62
Rewards Points: 0
Share |
Default

Kenmore Series 800 cold when set on hot


Model 110.27831600 bought on 12/30/2007
When I set the water control knob to HOT, cold water comes out. When I set it on COLD, hot water comes out. Yes, the water lines are hooked up correctly, the washer has been working fine for 5 years now. Could my problem be the water valve? Automatic Tempature Cntrol Sensor? or something else?

What do you guys think?

D

StahlMaster is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Adding on to cold air return agicr HVAC 13 03-27-2011 01:33 PM
Freezing storage room next to the cold room Van3 Building & Construction 2 01-23-2011 05:50 PM
Cold Air timmy k HVAC 0 12-14-2010 06:26 PM
Water Heater - Water reversed, hot is cold, cold is hot acaciaavenue Plumbing 5 12-09-2009 11:00 AM
No Cold Water at all - both cold and hot pipes are burning to the touch bluecifer Plumbing 12 01-19-2009 10:29 AM




Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.