Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > Appliances

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-30-2013, 04:51 PM   #1
Newbie
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
Rewards Points: 10
Default

Kenmore Oven not Heating


I have Kenmore Electric 316.... About a month ago it got really hot while I was baking and it gave me an F? code. It worked again fine for a month, but now it only heats to around 150 degrees. All the fuses and voltage issues were ok'd by my electician friend. He said it had to be something inside the stove. What do you think?

StHarris is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Kenmore Oven Broiler Kaput...need top fix downdraft Appliances 11 06-16-2012 11:11 PM
Kenmore Oven Element Arcing Valerie1960 Appliances 2 01-30-2012 08:03 AM
kenmore country kitchen oven bigjohn5585 Appliances 5 08-11-2011 04:54 PM
Old gas kenmore range....no oven, but burners work shadango Appliances 24 11-17-2010 06:45 AM
Kenmore Wall Oven doesn't turn on queen614621 Appliances 1 12-15-2008 04:45 PM




Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.