Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > Appliances

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-23-2011, 07:07 PM   #1
Newbie
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 1
Rewards Points: 10
Default

electricstove


Oven and digital display don't work. Burners all work well. Breakers are oK Is there a fuse in the stove itself that broke?

jdeegan is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2011, 07:33 PM   #2
Wire Chewer
 
Red Squirrel's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Ontario, Canada
Posts: 3,221
Rewards Points: 2,020
Default

electricstove


Some stoves probably do have fuses, I'd open up the back and check... ensure it's unplugged!

Lot of stoves have power outlets on top, I would imagine there is a 15 amp fuse for those, so maybe the same fuse also feeds the clock portion.

Red Squirrel is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2011, 08:32 PM   #3
#1 HAWKEYE FAN
 
hardwareman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 1,557
Rewards Points: 1,024
Default

electricstove


as far as I know there are no stoves that use a fuse to protect the clock, you'd have to confirm clock is getting 110 volts. If so then the clock is bad.
__________________
................."I want a house that has gotten over all its troubles. I dont' want to spend the rest of life bringing up a young and inexperienced house"...........
hardwareman is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off





Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.