Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > Appliances

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-01-2013, 02:05 PM   #1
Newbie
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 11
Rewards Points: 10
Default

Ele slide in stove


Oven was on preheat and pow, the 100 amp main breaker tripped. The upper top elements still work after resetting the breaker. The preheat controls still light up, but get no heat from the bake element.
When I push either the bake or broil control on, there is no voltage coming out of the terminals on the back of the control timer.
I disconnected the leads to the bake element and get a 21.5 ohm reading.
Any suggestions?
model # is FEF352ASF
Thanks Emmy

emmy is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fridaire ele slide in stove emmy Appliances 0 09-30-2013 09:25 PM
Heat for a basement with Pellt Stove on Main Floor magnum44 HVAC 1 11-20-2011 08:55 AM
Do you have a Wood/Pellet Stove Insert with a Raised GRANITE Hearth? gmoom Remodeling 1 01-24-2011 04:54 PM
Wood burning stove trim not flush against chimney Fortitude Appliances 1 11-11-2010 09:28 PM
Wood Stove, and Furnace hot water system shendog HVAC 7 10-04-2010 09:30 PM




Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.