Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > Painting

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-07-2013, 11:06 AM   #1
Newbie
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1
Share |
Default

interior painting


Do you have to cut in again for your second coat of paint?

pickerell is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2013, 11:33 AM   #2
Rubbin walls since'79
 
Brushjockey's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Mn
Posts: 2,518
Default

interior painting


If you want full coverage on the cut, yes.

__________________
"It's better to come here with questions before you screw up than to come here after and ask how to fix them."- JS
Brushjockey is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off





Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.