Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Community > Introductions

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-19-2009, 09:28 PM   #1
Newbie
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 3
Share |
Default

Lcd t.v.


We purchased a new sony LCD T.V. we went to plug it in after we hooked up the cable cord and it blow the house breaker.We then put a bigger breaker in and it worked for a while until we hooked up a PS3 with a hd cable to the T.V. it then fried the cable spitter and we ended up with no cable in that box.We then had the cable man down and he fixed the splitter and we got cable back in the cable box he went on to hook up a high definition cable box to the T.V. and it worked great when he went to hook up the ps3 with a high definition cord it fried the spitter again and to the cable back out of the cable box outlet.He was not certain what was causing the problem He had never seen anything like this happen before.He tested the cable wires that were coming off the T.V. and fould there was 110 volts of electicity going threw the HD cable he said that he thinks there is something wrong with the T.V. whne I called the sony company and explained it to them they said that it wasn't posible for elictricity to come from the T.V. threw the hd cable cord and that they would send a T.V. repair man out to look at it.Has anyone ever had a problem like this and how did they solve it.

Need help not sure what to do

coke is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2009, 09:33 PM   #2
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: South of Boston, MA
Posts: 17,248
Default

Lcd t.v.


I'd return the TV

Power coming out the cables with nothing else connected to the TV ?

Scuba_Dave is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2009, 09:38 PM   #3
Newbie
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 3
Default

Lcd t.v.


Thats what the cableman said to do to he thinks there is something wrong with hdm1 in the T.V.
coke is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2009, 09:40 PM   #4
Newbie
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 3
Default

Lcd t.v.


Has anyone had any problems like this and how did you solve them
coke is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off





Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.