DIY Chatroom Home Improvement Forum

DIY Chatroom Home Improvement Forum (http://www.diychatroom.com/)
-   Site Feedback and Suggestions (http://www.diychatroom.com/f36/)
-   -   Server Move - Check In Here (http://www.diychatroom.com/f36/server-move-check-here-168180/)

John_BN 01-03-2013 09:57 PM

Server Move - Check In Here
 
If you experience any issues with the server move on Thursday Jan 3 please post up here and we'll get it sorted.

Thanks! :thumbsup:

rossfingal 01-04-2013 08:54 PM

Haven't seen too many problems.
Welcome to "DIY" - "John_BN"!

rossfingal

creeper 01-04-2013 09:24 PM

Yes John, Welcome !

How do you like Jim, Ross and myself so far??

It occurs to me that if we have a problem with the site, we won't be able to log on anyway :jester::laughing:

But yes, some of us need sorting:whistling2:

joecaption 01-05-2013 12:27 AM

Only thing I've seen so far is after viewing a post the back button does not work, it's not even lit up.

chrisn 01-05-2013 05:06 AM

Quote:

Originally Posted by joecaption (Post 1086594)
Only thing I've seen so far is after viewing a post the back button does not work, it's not even lit up.


huh?:huh:

John_BN 01-05-2013 11:48 PM

Quote:

Originally Posted by joecaption (Post 1086594)
Only thing I've seen so far is after viewing a post the back button does not work, it's not even lit up.

Still happening? What browser are you using?

joecaption 01-05-2013 11:51 PM

I shut everything down and restarted and got it working again.

John_BN 01-06-2013 12:03 AM

Quote:

Originally Posted by joecaption (Post 1087242)
I shut everything down and restarted and got it working again.

OK, good, didn't have many bright ideas on that one!

ddawg16 01-06-2013 12:57 AM

Quote:

Originally Posted by joecaption (Post 1087242)
I shut everything down and restarted and got it working again.

Next time check for the loose nut behind the keyboard.

chrisn 01-06-2013 04:45 AM

Quote:

Originally Posted by ddawg16 (Post 1087277)
Next time check for the loose nut behind the keyboard.


better yet, dump old computer in the trash and get a new one
but take a pic and post it first:laughing:

John_BN 01-14-2013 03:39 PM

We fixed an issue today that wasn't reported in this thread, if you are seeing this, especially when trying to mark forums read, it's now fixed:

Your submission could not be processed because a security token was invalid.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.


All times are GMT -5. The time now is 08:08 AM.