DIY Chatroom Home Improvement Forum

DIY Chatroom Home Improvement Forum (http://www.diychatroom.com/)
-   Site Feedback and Suggestions (http://www.diychatroom.com/f36/)
-   -   Mods-- Question (http://www.diychatroom.com/f36/mods-question-183583/)

MTN REMODEL LLC 07-13-2013 10:11 PM

Mods-- Question
 
Sorry Guys...

I could not find "off topic"... please move me as appropriate.

But in the last two days I've 1) Been logged on 2) typed a relatively long response to a thread 3) Hit send.... and the system then brings me on to a new log=on screen.

I log on again, and the system tells me something like hit the back button, I'm already logged on.

I hit my back arrow, and my response has been lost.

This has happened twice... they happen to be rather detailed / long responses.

IS this me or the system.... am I doing something in error

TIA

Best

Peter

EDIT> And maybe related, but my subscribed threads with new postings disappears/reloads, although I have not read them.

VIPlumber 07-13-2013 10:30 PM

I've sent a request that this topic be moved to Site Help & Suggestions, under the Community header.

I haven't experienced any of the problems that you've encountered.

beenthere 07-13-2013 10:32 PM

Moved to Site help and Suggestions forum.

oh'mike 07-14-2013 06:12 AM

That has happened to me a couple of times in the last week----system glitch is my guess---this site does log you off if there is no activity for a period of time---

When that happens---copy the post and paste it in when you log back on---Mike---

kwikfishron 07-14-2013 06:32 AM

Quote:

Originally Posted by MTN REMODEL LLC (Post 1215569)
Sorry Guys...

I could not find "off topic"... please move me as appropriate.

But in the last two days I've 1) Been logged on 2) typed a relatively long response to a thread 3) Hit send.... and the system then brings me on to a new log=on screen.

I log on again, and the system tells me something like hit the back button, I'm already logged on.

I hit my back arrow, and my response has been lost.

This has happened twice... they happen to be rather detailed / long responses.

This same thing has happened to me a quite a few times since I joined. Now I usually type responses on a word possessor, then copy and paste it here. It's a nice backup and has saved me many times from having to start from scratch again.

beenthere 07-14-2013 06:44 AM

Did you click the remember me box.

djlandkpl 07-14-2013 09:22 AM

Try clearing the cookies in your browser.

rusty baker 07-14-2013 11:02 PM

I wish you luck. There has been a glitch on contractor talk for weeks now, that hasn't been fixed.

MTN REMODEL LLC 07-15-2013 09:48 PM

Quote:

Originally Posted by rusty baker (Post 1216065)
I wish you luck. There has been a glitch on contractor talk for weeks now, that hasn't been fixed.

Yes... I think someone screwed the pouch with programming changes.:yes:

rusty baker 07-16-2013 11:09 AM

Quote:

Originally Posted by MTN REMODEL LLC (Post 1216503)
Yes... I think someone screwed the pouch with programming changes.:yes:

And I don't think they care.:censored:


All times are GMT -5. The time now is 09:04 PM.


Copyright 2003-2014 Escalate Media LP. All Rights Reserved