Forums | Home Repair | Home Improvement | Painting | Interior Decorating | Remodeling | Landscaping


Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Forum Support > Site Help and Suggestions

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-11-2013, 10:43 PM   #1
Member
 
joed's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Welland, Ontario
Posts: 7,197
Share |
Default

mark all forums read


It is not working I am getting this error message. Using FF18.0

Your submission could not be processed because a security token was invalid.
__________________
Do not PM with questions that can be asked in a forum. I will not respond.
joed is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2013, 10:53 PM   #2
JOATMON
 
ddawg16's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: S. California
Posts: 6,201
Default

mark all forums read


Loose nut behind your keyboard?


Ok...all fun aside....do a scan for malware or a virus....
__________________
"The dream is free but the hustle is sold separately."

My
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
and
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
ddawg16 is online now   Reply With Quote
Old 01-12-2013, 08:29 AM   #3
Member
 
SuperJETT's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Loo-uh-vul, KY
Posts: 195
Default

mark all forums read


Log out then log back in to set a new cookie, should fix it.
SuperJETT is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2013, 10:11 AM   #4
Member
 
joed's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Welland, Ontario
Posts: 7,197
Default

mark all forums read


Logging out and back in did not fix it. I will think about clearing my cookies but that clears all my log ons for all my sites. I will have to decide how important it is.
__________________
Do not PM with questions that can be asked in a forum. I will not respond.
joed is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2013, 12:56 PM   #5
Member
 
joed's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Welland, Ontario
Posts: 7,197
Default

mark all forums read


OK I cleared all my browser history including cookies etc. It still gives the error.
__________________
Do not PM with questions that can be asked in a forum. I will not respond.
joed is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2013, 01:11 PM   #6
the Musigician
 
DangerMouse's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: I'm right here!
Posts: 10,404
Default

mark all forums read


I believe this is a SITE error, not a joed error.

DM
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]Click
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
to see some of my original magic tricks and trick boxes!
DangerMouse is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2013, 06:44 PM   #7
Member
 
joed's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Welland, Ontario
Posts: 7,197
Default

mark all forums read


Also it does NOT mark the posts as read.
__________________
Do not PM with questions that can be asked in a forum. I will not respond.
joed is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2013, 06:45 PM   #8
Member
 
SuperJETT's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Loo-uh-vul, KY
Posts: 195
Default

mark all forums read


Try a diffferent browser or computer and see what happens.
SuperJETT is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2013, 09:25 PM   #9
Member
 
joed's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Welland, Ontario
Posts: 7,197
Default

mark all forums read


Quote:
Originally Posted by SuperJETT View Post
Try a diffferent browser or computer and see what happens.
Same problem in IE8. I will try a different computer tomorrow from work.
__________________
Do not PM with questions that can be asked in a forum. I will not respond.
joed is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2013, 09:33 PM   #10
Electrical Contractor
 
jbfan's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Newnan GA
Posts: 5,472
Default

mark all forums read


I get the same message on chrome and IE on more than one computer also.
The first time I noticed it was just after the upgrade.
__________________
Yes I am a Pirate, 200 years too late. "Jimmy Buffett"
jbfan is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2013, 09:03 AM   #11
Member
 
joed's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Welland, Ontario
Posts: 7,197
Default

mark all forums read


Does not work at work with FF 4.0.
__________________
Do not PM with questions that can be asked in a forum. I will not respond.
joed is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2013, 09:21 AM   #12
the Musigician
 
DangerMouse's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: I'm right here!
Posts: 10,404
Default

mark all forums read


Your submission could not be processed because a security token was invalid.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.

Send info to admin, it's doing it to nearly everyone now.

DM
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]Click
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
to see some of my original magic tricks and trick boxes!
DangerMouse is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2013, 09:30 AM   #13
Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 54
Default

mark all forums read


Probably related to the upgrade earlier a couple weeks ago. I'll look into it.
John_BN is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2013, 02:27 PM   #14
Member
 
joed's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Welland, Ontario
Posts: 7,197
Default

mark all forums read


It is working now at 3:25 PM eastern.
__________________
Do not PM with questions that can be asked in a forum. I will not respond.
joed is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2013, 02:30 PM   #15
Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 54
Default

mark all forums read


Yep, should be fixed now.
John_BN is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Furnace blower stays on - I have read a bunch of posts bob barker HVAC 10 06-11-2011 08:44 PM
What other forums do you post in, non DIY related? joeyboy Off Topic 47 08-14-2009 01:16 PM
Forums dyier Off Topic 8 03-28-2008 05:54 PM




Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.