DIY Chatroom Home Improvement Forum

DIY Chatroom Home Improvement Forum (http://www.diychatroom.com/)
-   Site Help and Suggestions (http://www.diychatroom.com/f36/)
-   -   mark all forums read (http://www.diychatroom.com/f36/mark-all-forums-read-168878/)

joed 01-11-2013 10:43 PM

mark all forums read
 
It is not working I am getting this error message. Using FF18.0

Your submission could not be processed because a security token was invalid.

ddawg16 01-11-2013 10:53 PM

Loose nut behind your keyboard?


Ok...all fun aside....do a scan for malware or a virus....

SuperJETT 01-12-2013 08:29 AM

Log out then log back in to set a new cookie, should fix it.

joed 01-12-2013 10:11 AM

Logging out and back in did not fix it. I will think about clearing my cookies but that clears all my log ons for all my sites. I will have to decide how important it is.

joed 01-13-2013 12:56 PM

OK I cleared all my browser history including cookies etc. It still gives the error.

DangerMouse 01-13-2013 01:11 PM

I believe this is a SITE error, not a joed error.

DM

joed 01-13-2013 06:44 PM

Also it does NOT mark the posts as read.

SuperJETT 01-13-2013 06:45 PM

Try a diffferent browser or computer and see what happens.

joed 01-13-2013 09:25 PM

Quote:

Originally Posted by SuperJETT (Post 1092785)
Try a diffferent browser or computer and see what happens.

Same problem in IE8. I will try a different computer tomorrow from work.

jbfan 01-13-2013 09:33 PM

I get the same message on chrome and IE on more than one computer also.
The first time I noticed it was just after the upgrade.

joed 01-14-2013 09:03 AM

Does not work at work with FF 4.0.

DangerMouse 01-14-2013 09:21 AM

Your submission could not be processed because a security token was invalid.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.

Send info to admin, it's doing it to nearly everyone now.

DM

John_BN 01-14-2013 09:30 AM

Probably related to the upgrade earlier a couple weeks ago. I'll look into it.

joed 01-14-2013 02:27 PM

It is working now at 3:25 PM eastern.

John_BN 01-14-2013 02:30 PM

Yep, should be fixed now.


All times are GMT -5. The time now is 04:55 PM.


Copyright 2003-2014 Escalate Media LP. All Rights Reserved