DIY Chatroom Home Improvement Forum

DIY Chatroom Home Improvement Forum (http://www.diychatroom.com/)
-   Site Feedback and Suggestions (http://www.diychatroom.com/f36/)
-   -   I found a glitch? (http://www.diychatroom.com/f36/i-found-glitch-42612/)

rgsgww 04-17-2009 12:04 PM

I found a glitch?
 
1 Attachment(s)
I noticed that there was an "edit" function under another users post after the page loaded.

47_47 04-17-2009 12:33 PM

Are you sure they are actual navigation links or maybe they're a picture at the bottom of the post?

rgsgww 04-17-2009 12:42 PM

1 Attachment(s)
I clicked on "edit" to see what it did and it went to a page saying I did not have the permission to do the requested action.

Still does it for me

http://www.diychatroom.com/f12/analo...cameras-42433/

47_47 04-17-2009 12:49 PM

It did it for me also. It looks like its waiting or a command (the moving working symbol).

BTW, you really shouldn't double post :laughing:

rgsgww 04-17-2009 02:25 PM

:laughing: I don't know how I did it.

47_47 04-17-2009 02:54 PM

Don't know, maybe hit the back button, the resubmitted it?

rgsgww 04-17-2009 03:08 PM

I might of. My mouse has those back and forth buttons, I might have bumped it.

Nathan 04-18-2009 01:06 AM

Someone just did a bad copy paste job from another post. I've edited it though. Thanks.

rgsgww 04-18-2009 01:20 AM

I thought it might have been that. Just wanted to be sure, this is such a great site:)

Nathan 04-18-2009 11:06 PM

Quote:

Originally Posted by rgsgww (Post 261720)
this is such a great site:)

THANKS! :thumbsup:

rgsgww 04-18-2009 11:24 PM

This is actually one of the best kept sites I've seen.:)


All times are GMT -5. The time now is 12:25 AM.


Copyright 2003-2014 Escalate Media LP. All Rights Reserved