Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Forum Support > Site Feedback and Suggestions

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-05-2010, 07:26 AM   #1
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: South of Boston, MA
Posts: 17,248
Rewards Points: 0
Share |
Default

Google ads slow to load, "Back" function does not work


Anyone else having problems ?
I've had IE8 fail/close on this site several times in the past few days
Cleaned out my cache, seached for any adware etc
Always seems to be trying to load a google ad when it happens
Site also seems to run slow & I see in the lower (status) bar google ads loading

And the back key doesn't work
I've seen this before & it seems to step back to a google ad load instead of going back to the prior point on the web-site

Scuba_Dave is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2010, 09:24 AM   #2
RDS
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Northern New Jersey
Posts: 226
Rewards Points: 0
Default

Google ads slow to load, "Back" function does not work


I've been experiencing this today too, Dave.

RDS is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2010, 08:36 PM   #3
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: South of Boston, MA
Posts: 17,248
Rewards Points: 0
Default

Google ads slow to load, "Back" function does not work


Well Google Ads just kept trying to load over & over for about 3 minutes
I finally killed the process
Makes the site unusable for me right now
Scuba_Dave is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2010, 12:10 AM   #4
Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 1,267
Rewards Points: 0
Default

Google ads slow to load, "Back" function does not work


I'm not having any problems. Anyone else seeing this?

Dave, try going to our homepage and logging out. Then press CTRL+F5 which will clear your browser cache. Then log back in. Still the same issue?
__________________
Nathan

"He is no fool who gives what he cannot keep to gain that which he cannot lose." - Jim Elliot
Nathan is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2010, 06:25 AM   #5
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: South of Boston, MA
Posts: 17,248
Rewards Points: 0
Default

Google ads slow to load, "Back" function does not work


I've been clearing my cache every day now
Its either MS latest update or a Google ad problem
Or a combo of IE & Google
I've switched to Firefox again...no problems so far
Scuba_Dave is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2010, 09:04 AM   #6
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: South of Boston, MA
Posts: 17,248
Rewards Points: 0
Default

Google ads slow to load, "Back" function does not work


Still having the issue where the site slows down as google ads try to load
Then IE crashes

Just did it again...2x in under 8 minutes
Scuba_Dave is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2010, 09:17 AM   #7
RDS
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Northern New Jersey
Posts: 226
Rewards Points: 0
Default

Google ads slow to load, "Back" function does not work


This was still happening to me yesterday -- the page would freeze while trying to load google ads -- but it seems to be working today, for me anyway.
RDS is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2010, 08:05 AM   #8
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: South of Boston, MA
Posts: 17,248
Rewards Points: 0
Default

Google ads slow to load, "Back" function does not work


Just happened again
Its the Google ads on the right side that seem to be causing this
That area was blank...seemed to be trying to load

Scuba_Dave is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off





Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.