Forum - Site Feedback and Suggestions - DIY Chatroom Home Improvement Forum


Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Forum Support > Site Feedback and Suggestions

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-29-2009, 03:20 PM   #1
Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 3,510
Rewards Points: 2,008
Default

Forum


Anyone else notice how slow the site is. I know its not on my end as everything else I open works fast.

Advertisement

J. V. is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2009, 03:22 PM   #2
Member
 
300zx's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Florida
Posts: 630
Rewards Points: 500
Default

Forum


Yes very slow

Advertisement

300zx is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2009, 03:43 PM   #3
Licensed Electrical Cont.
 
Speedy Petey's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: NY State
Posts: 6,905
Rewards Points: 2,162
Default

Forum


I definitely did and was going to post the same thing.
__________________
Sometimes I feel like if I answer any more questions it is like someone trying to climb over a fence to jump off a bridge and me giving them a boost.
Answers based on the 2008 & 2011 NEC.
Speedy Petey is online now   Reply With Quote
Old 05-29-2009, 03:50 PM   #4
Licensed Pro
 
Join Date: Mar 2007
Location: SC
Posts: 1,546
Rewards Points: 1,000
Default

Forum


Noticed it for the last several days
__________________
"Life is hard. Life is harder when you're stupid." John Wayne
HouseHelper is online now   Reply With Quote
Old 05-29-2009, 05:15 PM   #5
Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 36
Rewards Points: 25
Default

Forum


Normal speed on my end. I am using Verizon Fios.
jordy3738 is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2009, 05:17 PM   #6
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: South of Boston, MA
Posts: 17,248
Rewards Points: 2,000
Default

Forum


I have FIOS also & noticed a slowdown the past few days
Scuba_Dave is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2009, 05:19 PM   #7
the Musigician
 
DangerMouse's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: I'm right here!
Posts: 10,404
Rewards Points: 2,000
Default

Forum


i don't notice a difference.... it's as slow as ever to me. but then again, i have dialup crap too....lol

DM
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]Click here to see some of my original magic tricks and trick boxes!
DangerMouse is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2009, 05:20 PM   #8
Electrical Contractor
 
kbsparky's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Delmarva
Posts: 3,368
Rewards Points: 2,000
Default

Forum


Slow as molasses running uphill in january.
kbsparky is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2009, 09:37 PM   #9
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Dayton Ohio Area
Posts: 670
Rewards Points: 500
Default

Forum


It has been slow for weeks now. Doesnt matter if I check it from home ( 8 Mb/s) or work (100 Mb/s) internet connections.
__________________
-Andrew
DIY hobbiest
AndrewF is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2009, 09:41 PM   #10
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: South of Boston, MA
Posts: 17,248
Rewards Points: 2,000
Default

Forum


Seems to be faster today
Maybe cause the rest of you are slow

Quote:
As we've become a high-def, two-way, video-on-demand society, we're overloading the wires and, especially, the airwaves along which our data travels. The result is going to be a three-year slowdown of the Internet experience
http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2344696,00.asp

Last edited by Scuba_Dave; 05-29-2009 at 09:43 PM.
Scuba_Dave is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2009, 12:51 AM   #11
Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 1,267
Rewards Points: 500
Default

Forum


I'm sorry to hear that the site has been running slow for you. I have not noticed a speed issue on my end.

Does the site load slow on the homepage as well or just on the discussion pages (aka threads)? That will help me determine the issue.

Thanks,
Nathan
__________________
Nathan

"He is no fool who gives what he cannot keep to gain that which he cannot lose." - Jim Elliot
Nathan is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2009, 08:39 AM   #12
Member
 
Join Date: May 2008
Location: north east
Posts: 728
Rewards Points: 500
Default

Forum


haven't noticed any slow down here, all running fine, not to beat a dead horse, but a few months back, it appeared I was having problems on this site, I changed browsers and its been fine since.
__________________
LIVING THE DREAM
DUDE! is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2009, 08:46 AM   #13
Lic. Builder/GC/Remodeler
 
AtlanticWBConst.'s Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: New England
Posts: 7,556
Rewards Points: 2,000
Default

Forum


Mine is always slow, but that's because I use AOL as my IP....and their programming just slows everything down.

Sometimes I will switch over to Explorer to sign on/surf = fast again.
__________________
- Build Well -
AtlanticWBConst. is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2009, 11:37 AM   #14
Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 3,510
Rewards Points: 2,008
Default

Forum


Quote:
Originally Posted by Nathan View Post
I'm sorry to hear that the site has been running slow for you. I have not noticed a speed issue on my end.

Does the site load slow on the homepage as well or just on the discussion pages (aka threads)? That will help me determine the issue.

Thanks,
Nathan
No. The forum home page opens/loads as usual. When clicking on a post or posting is when it gets real slow. Especially if you are using a quote in your response.
J. V. is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2009, 01:10 PM   #15
nap
You talking to me?
 
nap's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: sw mi
Posts: 5,407
Rewards Points: 2,000
Default

Forum


testing testing

so far, things seem fine here.

edit; it might be a bit slower but not much, if at all.

Advertisement

nap is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Forum suggestion for Mold Abatement White Elk Site Feedback and Suggestions 2 12-09-2008 12:02 PM
A closed forum? on methylene chloride?? ccarlisle Site Feedback and Suggestions 3 10-22-2008 04:13 PM
forum tools mtm Site Feedback and Suggestions 3 01-03-2008 07:04 AM




Top of Page | View New Posts