Forums | Home Repair | Home Improvement | Painting | Interior Decorating | Remodeling | Landscaping


Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Forum Support > Site Help and Suggestions

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-24-2009, 07:29 PM   #1
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: South of Boston, MA
Posts: 17,248
Share |
Default

Anyone else getting errors on site?


Every now & then when I click on Quick Links for Todays posts
I get an error
Page can't be displayed
If I then hit the back key I am there

Anyone else?
Scuba_Dave is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2009, 08:30 AM   #2
Member
 
Join Date: May 2008
Location: north east
Posts: 728
Default

Anyone else getting errors on site?


been working fine here Dave, sometimes proper placement of a hammer takes all the bugs out of the puter.
__________________
LIVING THE DREAM
DUDE! is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2009, 08:50 PM   #3
Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 1,267
Default

Anyone else getting errors on site?


Still having trouble Dave?
__________________
Nathan

"He is no fool who gives what he cannot keep to gain that which he cannot lose." - Jim Elliot
Nathan is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2009, 09:49 PM   #4
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: South of Boston, MA
Posts: 17,248
Default

Anyone else getting errors on site?


Yes, every once in a while
Usually when I click "Quick Links" "Todays Posts"

I haven't cleared my cache recently so I'll give that a try

Actually cleared the cache & then got this
hmmmmmmmmmmm

Quote:
Stop running this script?
A script on thi spage is causing IE to run slowly.
If it continues to run, your PC may become unresponsive

Last edited by Scuba_Dave; 05-25-2009 at 09:56 PM.
Scuba_Dave is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2009, 09:54 PM   #5
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: South of Boston, MA
Posts: 17,248
Default

Anyone else getting errors on site?


Just happened again
Maybe try Windows updates
Maybe IE has some problems..but that never happens
Scuba_Dave is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2009, 10:26 PM   #6
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: South of Boston, MA
Posts: 17,248
Default

Anyone else getting errors on site?


OK, here's the other error I get

IE canít open the internet site
http://www.diychatroom.com/f17/hvac-just-serviced-thoughts-needed-repairs-45144.
Operation aborted

I checked - there aren't any IE updates
It displays the name of the thread it couldn't open
I hit "back" & then it shows the thread
Scuba_Dave is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2009, 06:55 AM   #7
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: South of Boston, MA
Posts: 17,248
Default

Anyone else getting errors on site?


Just had the same error on another site that uses the same software
This time when trying to reply to a thread
I wonder if it 's when I have both sites open?
I'm not sure what version the other site uses - VBulletin
This site uses 3.8.1
Scuba_Dave is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2009, 07:19 AM   #8
the Musigician
 
DangerMouse's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: I'm right here!
Posts: 10,404
Default

Anyone else getting errors on site?


W>O>W>! sounds suspicious dave... what antivirus/spyware are you running if any?
i'd go to avast.com and run their freeware, just to be safe.
your symptoms seem very viruslike.

DM
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]Click
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
to see some of my original magic tricks and trick boxes!
DangerMouse is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2009, 07:28 AM   #9
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: South of Boston, MA
Posts: 17,248
Default

Anyone else getting errors on site?


No virus
No problems with other sites
Only VBulletin sites

hmmmmm...don't bother searching the web for VBulletin errors

I've asked the other site what version they are using
For now I'm going to make sure I don't have both sites open & see what happens
Scuba_Dave is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2009, 07:36 AM   #10
the Musigician
 
DangerMouse's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: I'm right here!
Posts: 10,404
Default

Anyone else getting errors on site?


have you tried a different browser? firefox? opera?
IE could easily be the problem......

DM
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]Click
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
to see some of my original magic tricks and trick boxes!
DangerMouse is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2009, 07:39 AM   #11
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: South of Boston, MA
Posts: 17,248
Default

Anyone else getting errors on site?


I've tried different browsers (not for this problem) & for one reason or another I'm back with IE
I was using Firefox for quite a while but there was something I ran into (that I use) that did not work right with Firefox)

IE was terrible, but they seemed to have fixed the (many) bugs that were in it. It ran extremely slowly & crashed (new PC)
So I looked at & tried other browsers

Now IE8 is out
Not even looking at that
Scuba_Dave is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2009, 08:06 AM   #12
the Musigician
 
DangerMouse's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: I'm right here!
Posts: 10,404
Default

Anyone else getting errors on site?


well, i've used Opera ( www.opera.com ) for many years and have never had problems with it.
IE sux. firefox is better, but no internal email like opera.

DM
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]Click
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
to see some of my original magic tricks and trick boxes!
DangerMouse is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2009, 06:19 PM   #13
Member
 
Join Date: May 2008
Location: north east
Posts: 728
Default

Anyone else getting errors on site?


I was having a lot of freeze-ups with explorer, switched over to firefox and have been running freeze-free for over 3 months now.
__________________
LIVING THE DREAM
DUDE! is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2009, 09:27 PM   #14
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: South of Boston, MA
Posts: 17,248
Default

Anyone else getting errors on site?


I'm not getting the errors (for now)
But it appears that the phishing filter is causing extremely slow reload
Scuba_Dave is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2009, 09:29 PM   #15
Member
 
Join Date: May 2009
Location: Brooklyn, New York (NYC)
Posts: 1,124
Default

Anyone else getting errors on site?


Just happened to me five minutes ago!!!
spark plug is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
This is a how to site, not a why I hate this product site Nathan Roofing/Siding 18 03-29-2014 02:32 PM
This is a "how to" site, not a "why I hate this product/company" site Nathan General DIY Discussions 25 04-02-2012 05:44 AM
New to the site tverhoef Introductions 8 06-09-2011 10:09 AM
Deck at seasonal camp site... Spike99 Project Showcase 0 12-24-2007 03:09 PM
Site work question Jonny Homefixer Building & Construction 6 11-02-2006 08:43 AM




Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.