DIY Chatroom Home Improvement Forum

DIY Chatroom Home Improvement Forum (http://www.diychatroom.com/)
-   Site Feedback and Suggestions (http://www.diychatroom.com/f36/)
-   -   Ads covering posts (http://www.diychatroom.com/f36/ads-covering-posts-196627/)

Wench 02-20-2014 02:27 PM

Ads covering posts
 
Is it just me or have others had problems with ads popping up and covering some posts so you can't read it?

TheEplumber 02-20-2014 03:03 PM

No, it's not just you. Some are having this issue. It is being addressed

Wench 02-20-2014 06:55 PM

Glad to know, I've been deleting cookies, data etc. because I didn't have this problem before. Now I can stop researching what may be wrong with my ipad :-)

Wench 03-18-2014 02:34 PM

It's fine on my computer, I have the problems on my I pad and I phone. Lately it's been o.k. on my I pad but still bad on my I phone. Drives me crazy because the ads will cover up half of a post and I cant read it or remove the ad.

SPS-1 03-18-2014 07:38 PM

I think it has something to do with a person's video settings. I keep reading people complaining about ads covering the posts, but on my computer its fine. I am running Internet Explorer 11 on Windows 7 and an NVIDEA video card that's probably different from 99.99% of other users. The only time the ads start overlapping the posts is when I turn up the zoom beyond 250%.
Not saying its a problem with your computer. If the Chatroom's software presents the posts properly on only 90% of the member's screens, then the problem is with the Chatroom's software.

Wench 03-18-2014 10:26 PM

Ok, now posts are disapearing. Today gselectrical posted on this thead that's why I responded.....now it's gone?????

Ed Ferris 03-31-2014 11:33 AM

Still happening
 
I get an ad covering the post on the right-hand side and below it a "Pictures" box (regardless of the thread I'm viewing). Am using Firefox under Windows 7 Starter on an Acer Aspire One.

Wench 03-31-2014 12:02 PM

Quote:

Originally Posted by Ed Ferris (Post 1330676)
I get an ad covering the post on the right-hand side and below it a "Pictures" box (regardless of the thread I'm viewing). Am using Firefox under Windows 7 Starter on an Acer Aspire One.

That's everything I use on my laptop and it's an Acer but I haven't had a problem on that....yet. But I use my iPad or iPhone most of the time.

beenthere 03-31-2014 05:13 PM

Quote:

Originally Posted by Wench (Post 1324175)
Ok, now posts are disapearing. Today gselectrical posted on this thead that's why I responded.....now it's gone?????

His post is gone because it was a spam post.

DIYRemodeler 05-02-2014 08:12 AM

I still have a problem with ads covering up the just the original post and the one immediately underneath it. But once I "officially" log in (i.e. user name and password) the problem disappears. Hmmmm....


All times are GMT -5. The time now is 04:47 AM.