Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > DIY Repair > General DIY Discussions

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-13-2008, 09:43 PM   #1
Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 1,267
Share |
Default

Is the site still running slow?


This past weekend we moved ContractorTalk.com off of this server and onto it's own server since there has been such a problem with load. The question now is are things better here now?

Is the site still running slow for you or has it picked up since Sunday?

If not we may need to just scrap this server all together.

Thanks for your feedback

__________________
Nathan

"He is no fool who gives what he cannot keep to gain that which he cannot lose." - Jim Elliot
Nathan is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2008, 11:25 PM   #2
Registered User
 
Termite's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 6,520
Default

Is the site still running slow?


I've had no problems with slow loading for a few days. It has been running smoooooth. Thanks for your hard work Nathan.

Termite is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2008, 08:12 AM   #3
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Levittown, Pa.
Posts: 513
Default

Is the site still running slow?


Nathan,
I noticed slow loading a few days ago but it seems to come and go. While reading your message, my computer was still loading and after two minutes it was less then halfway through loading. But once I used the scroll bar to see any replies, the loading finished. Strange?

Last edited by rjordan392; 08-14-2008 at 09:47 AM.
rjordan392 is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2008, 11:57 AM   #4
Member
 
47_47's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Springville, NY
Posts: 1,428
Default

Is the site still running slow?


The site speed has improved, but I just got this IE error box
Stack overflow @ line:0, but did not notice anything else different.
__________________
What we've got here is... failure to communicate. Some men you just can't reach. So you get what we had here last week, which is the way he wants it... well, he gets it.
47_47 is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2008, 06:00 PM   #5
Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 294
Default

Is the site still running slow?


With cable it's slow compaired to other sites. Faster than last week but it still takes 3 or 4 seconds to seconds to bring up a page or close one.

It's not my money but I'd opt for a different server.

Just my ol 2
__________________
Shamus
Shamus is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2008, 07:14 PM   #6
Member
 
1610 CUB's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Keokuk,Iowa
Posts: 209
Default

Is the site still running slow?


You have no idea what slow is .... I'm in corn country on a dial up with a 26.4Kbps THATS slow!
1610 CUB is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2008, 07:21 AM   #7
BUILDER / REMODELING CONT
 
buletbob's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: LONG ISLAND N.Y
Posts: 1,543
Default

Is the site still running slow?


Quote:
Originally Posted by rjordan392 View Post
Nathan,
I noticed slow loading a few days ago but it seems to come and go. While reading your message, my computer was still loading and after two minutes it was less then halfway through loading. But once I used the scroll bar to see any replies, the loading finished. Strange?
SAME HERE.BOB
buletbob is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2008, 08:49 PM   #8
Registered User
 
Termite's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 6,520
Default

Is the site still running slow?


It is slow tonight!
Termite is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2008, 09:50 PM   #9
Electrician
 
SD515's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Near Jackson Michigan Area
Posts: 1,450
Default

Is the site still running slow?


I'm like 1610 CUB...on dial up, so everything is slow, but I'm used to it. So as far as being on dial up, it seems ok. But like 47 47, I also have been getting 'Stack overflow @ line:0' errors today. 3 of them I think.
SD515 is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2008, 05:48 AM   #10
Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 48
Default

Is the site still running slow?


Seems back up to speed (for me at least) today.

Last edited by AtlanticWBConst.; 08-19-2008 at 06:41 AM. Reason: Site Rules Violation: Advertising Link Removed From Signature
JohnDIY is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2008, 07:57 PM   #11
Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 1,267
Default

Is the site still running slow?


We ordered a new server today. So, hopefully that will fix this issue. Should be ready in a few days.
Thanks

__________________
Nathan

"He is no fool who gives what he cannot keep to gain that which he cannot lose." - Jim Elliot
Nathan is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sump pump running as much as 20 times per day Shpigford Plumbing 7 06-23-2008 09:33 AM
Yup, the site is slow Nathan General DIY Discussions 6 01-21-2008 09:32 PM
Deck at seasonal camp site... Spike99 Project Showcase 0 12-24-2007 03:09 PM
taco 700 constantly running.... drizzyboy HVAC 3 11-27-2007 07:03 AM
slow running shower drain koalamoore@gmail.com General DIY Discussions 10 10-10-2007 01:56 PM




Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.