DIY Chatroom Home Improvement Forum

DIY Chatroom Home Improvement Forum (http://www.diychatroom.com/)
-   General DIY Discussions (http://www.diychatroom.com/f2/)
-   -   Site is acting up--- (http://www.diychatroom.com/f2/site-acting-up-164274/)

oh'mike 11-21-2012 09:20 AM

Site is acting up---
 
Nathan has been notified----Please be patient--some glitch in the works---

BigJim 11-21-2012 09:36 AM

He must have gotten it all worked out, everything is fine now for me, I couldn't log on at all.

kwikfishron 11-21-2012 09:45 AM

Quote:

Originally Posted by BigJim (Post 1057568)
He must have gotten it all worked out, everything is fine now for me, I couldn't log on at all.

Just because the roof stopped leaking when it quit raining doesn't mean it's fixed. :laughing:

BigJim 11-21-2012 10:05 AM

Quote:

Originally Posted by kwikfishron (Post 1057576)
Just because the roof stopped leaking when it quit raining doesn't mean it's fixed. :laughing:

:laughing::laughing::laughing:

oh'mike 11-21-2012 04:18 PM

Nathan PMed me----It's getting fixed---I offered him my big hammer and vise grips but he has his own==

ddawg16 11-21-2012 04:22 PM

Quote:

Originally Posted by oh'mike (Post 1057798)
Nathan PMed me----It's getting fixed---I offered him my BFH and vise grips but he has his own==

Fixed if for you.....

oh'mike 11-21-2012 04:47 PM

Big Friendly hammer----

rossfingal 11-21-2012 05:37 PM

There was problems with this site -
This was not the only place, though!

They think it might have to do with increased, Internet traffic -
To do, with the upcoming "Black Friday" - shopping experience!
Got your "X-Mas" shopping done?!? :)

chrisn 11-21-2012 06:32 PM

it was really bad early this morning
really bad:yes:

oh'mike 11-21-2012 06:37 PM

That's when I got an E-mail from a fellow member----I thought it might have been a problem on my end---so I PMed Nathan---he said there was a server problem.

ddawg16 11-21-2012 09:38 PM

Quote:

Originally Posted by oh'mike (Post 1057889)
That's when I got an E-mail from a fellow member----I thought it might have been a problem on my end---so I PMed Nathan---he said there was a server problem.

So...I guess someone forgot to tip the server....

rusty baker 11-22-2012 01:00 AM

A couple pounds of C-4 will fix the problem.

kwikfishron 12-02-2012 06:35 PM

Quote:

Originally Posted by oh'mike (Post 1057889)
Nathan---he said there was a server problem.

It's still broken Mike.

joed 12-02-2012 07:13 PM

Acting up again today. Earlier i could not get in at all.


All times are GMT -5. The time now is 05:31 PM.