Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > DIY Repair > General DIY Discussions

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-09-2013, 08:16 PM   #1
ifi
Newbie
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 2
Share |
Default

Missing program button on garage door opener


Hi,

Recently moved into to a new house and need to program the garage door opener but the program button is missing.

Any workaround?

Thanks!
Attached Thumbnails
Missing program button on garage door opener-img_20130609_161503.jpg   Missing program button on garage door opener-img_20130609_161525.jpg  

ifi is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2013, 08:37 PM   #2
Member
 
Msradell's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Louisville Kentucky
Posts: 1,117
Default

Missing program button on garage door opener


Is it actually missing or is it just recessed so you have to use the tip of a pen or something like that to push it? Have you looked of the instruction manual for the opener for a clarification? I don't think it's a case here but some of the newer openers have the program button as part of the wall-mounted switch.

Msradell is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2013, 09:12 PM   #3
ifi
Newbie
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 2
Default

Missing program button on garage door opener


Quote:
Originally Posted by Msradell View Post
Is it actually missing or is it just recessed so you have to use the tip of a pen or something like that to push it? Have you looked of the instruction manual for the opener for a clarification? I don't think it's a case here but some of the newer openers have the program button as part of the wall-mounted switch.
It is an older unit and the wall switch doesn't have a program button. According to the instructions manual it is supposed to have a switch that could be pressed without using a pin.
ifi is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2013, 07:00 AM   #4
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Southeastern MA
Posts: 1,374
Default

Missing program button on garage door opener


The program button is supposed to be in the top hole. It either broke off or was pulled out. As suggested a pen tip or pin will get you going.
__________________
Dan
djlandkpl is online now   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
In theory: expand attached garage, or add detached garage? hyunelan2 Building & Construction 5 11-09-2012 05:34 PM
MWBC to Garage Questions benleef Electrical 3 02-22-2012 11:02 AM
How to wire a detached Garage? (w/ Conduit?) FLintonRice Electrical 7 06-27-2011 01:08 PM
Replacing Button for Electrical Garage Door Opener FL_Deb Electrical 6 04-22-2008 11:36 AM




Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.