Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > Building & Construction

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-30-2008, 10:22 AM   #1
Newbie
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 2
Rewards Points: 10
Default

Hardie Panel install?


Hello-

I am going to redo the exterior of my house using Hardie-panel. My question is: Do I trim out all the doors and windows, then cut the panel to go around the trim (then caulk) .... Or do I hang the panel then apply the trim around the doors, windows etc? Does it make a difference?

Thanks!
Phil

vern96 is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2008, 07:03 AM   #2
Newbie
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 2
Rewards Points: 10
Default

Hardie Panel install?


anyone?

vern96 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Adding a second Electric sub panel TW Lucas Electrical 9 10-05-2008 03:37 AM
Replacement Meter Panel leonard_voet Electrical 19 04-09-2008 11:27 AM
Installing new (service?) breaker panel and generator panel Nhrafan Electrical 6 04-01-2008 04:03 PM
Panel Placement In Outbuilding smitty286 Electrical 3 03-31-2008 01:20 PM
turn main panel into a sub panel? tikicarver Electrical 2 01-24-2008 08:37 AM




Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.