Wire Stove Top - Electrical - DIY Chatroom Home Improvement Forum


Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > Electrical

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-26-2011, 07:22 PM   #1
Newbie
 
Join Date: May 2011
Posts: 1
Rewards Points: 10
Default

wire stove top


I removed a range and am replacing it with a stove top. three wires coming from the panel, 2 black and a copper coming into the cabinet; stove top has a black, red and green. I believe i need to connect each black to a red and black on the stove top and green to green. Does that sound right.

Thanks,
Steve

Advertisement

stevenfk is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2011, 09:29 PM   #2
Electrical Contractor
 
jbfan's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Newnan GA
Posts: 5,955
Rewards Points: 2,306
Default

wire stove top


That is correct.

Advertisement

__________________
Yes I am a Pirate, 200 years too late. "Jimmy Buffett"
jbfan is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
wire stove top


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
240v conduit with different gauge wires... Biospot Electrical 7 12-14-2010 08:07 PM
replacing 3 wire to 4 wire compressor fan - please advise! frazwr01 HVAC 2 06-27-2010 11:44 AM
100 amps on a stove wire? Red Squirrel Electrical 18 09-27-2009 05:23 PM
Outlet With Swith and Older (White, Black, Red) Wire CaptChaos Electrical 18 09-15-2009 12:17 AM
New stove switch doesn't have place for earth wire warrickvdb Electrical 1 05-08-2008 01:18 PM




Top of Page | View New Posts