Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > Electrical

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-16-2010, 01:16 AM   #1
Newbie
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1
Rewards Points: 10
Default

pushmatic metered panel


i am instaling a new panel in home .on the old panel wich is a pushmatic metered panel i only see a neutural feed coming from meter to neut bus but no hots it seems like the bus bar comes in from meter above edison is coming to unlock meter will i find the hot feeds when i take the meter out or will i have to suply them thanks greg

grghrnndz is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2010, 07:52 AM   #2
Mad Scientist
 
Join Date: Dec 2009
Location: Minnesota
Posts: 767
Rewards Points: 502
Default

pushmatic metered panel


Typically those meter socket and panelboard combos will have the bus bars running up into the meter compartment and connected directly to the meter socket. If you're replacing this panel, you'll have to install a new meter socket as well.

McSteve is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
new sub panel BlueBSH Electrical 11 01-22-2012 08:28 AM
Multiple Panel Question theatretch85 Electrical 5 12-12-2009 05:26 AM
Replacing 2 Sub Panels with 1 Larger Panel GuitarJack Electrical 7 08-25-2009 08:43 PM
Pushmatic Panel, no main, no 2.p. breakers avery2008 Electrical 8 05-02-2009 02:51 PM
Need to replace Pushmatic panel? ohfreddie Electrical 1 08-27-2006 04:25 PM




Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.