Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > Electrical

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-22-2011, 08:57 AM   #1
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Canada
Posts: 49
Rewards Points: 25
Default

Photocell Question


Simple question really...

If a photocell is not supplied an neutral, will is supply constant power to the load or not work at all?

MitNotrof is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2011, 09:39 AM   #2
A "Handy Husband"
 
rjniles's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Carolina Low Country
Posts: 4,107
Rewards Points: 2,124
Default

Photocell Question


If the photocell requires a neutral, it will not work at all if no neutral is present (light will stay off).

__________________
Location:
Coastal South Carolina
rjniles is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DRIcore question trailblazer1229 Flooring 0 02-24-2010 09:25 AM
3 Phase meter socket question a320200 Electrical 4 12-11-2009 12:45 AM
An unasked question is the only dumb question jackie treehorn Kitchen & Bath Remodeling 1 09-20-2009 08:24 PM
A question about water preassure. reasonforseason Plumbing 5 04-14-2009 04:36 PM
Basement Renovation Question KUIPORNG Remodeling 234 08-26-2008 08:19 AM




Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.