Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > Electrical

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-18-2010, 01:05 PM   #1
Newbie
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1
Rewards Points: 10
Default

Neutral wires


I have a switch box with two switches and one neural wire. Can I splice both withches into a single neutral wire?

Dryfly is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2010, 01:07 PM   #2
DIYer
 
Join Date: Oct 2008
Location: Virginia
Posts: 910
Rewards Points: 500
Default

Neutral wires


That really depends on how its wired. In a switch box the white wire might not even be neutral at all. Can you give more details?

Gigs is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2010, 01:16 PM   #3
nap
You talking to me?
 
nap's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: sw mi
Posts: 5,407
Rewards Points: 2,000
Default

Neutral wires


and you do not switch the neutral either, which, without more explanation, appears to be your intent.
nap is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hot white wire joined to neutral wires! dogdutyascetic Electrical 22 10-04-2012 09:22 AM
Connecting ground to neutral in old 120v 2-prong outlet flow Electrical 15 11-08-2010 12:15 PM
3 Wire Set Up . . . Neutral Wire Tied to Ground Wires irishMonster Electrical 14 10-21-2010 08:20 AM
240 volt load/appliance and ground vs neutral kgize Electrical 7 04-22-2010 11:40 PM
hooking up dryer....bronx ny code SURFBUG Appliances 6 10-14-2008 09:41 PM




Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.