Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > Electrical

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-13-2011, 04:04 PM   #1
Newbie
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 1
Rewards Points: 10
Default

mortal kombat 3 only running demo


i have a mortal kombat 3 machine that was working fine and is set on free play but now wont take commands from the start or test button or coin switch anyone have any ideals thanx

shanebyrd is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2011, 06:33 PM   #2
Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Nashua, NH, USA
Posts: 6,964
Rewards Points: 2,024
Default

mortal kombat 3 only running demo


Do the wires from the test switch, the start button, and the coin switch all go to one place or to three different places on the machine chassis or circuit board?

__________________
Forget super sized fries. The Washington Redskins could promote healthy eating with First Lady Obama by choosing a (red skinned) turnip for a mascot.
AllanJ is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2011, 06:33 PM   #3
Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Nashua, NH, USA
Posts: 6,964
Rewards Points: 2,024
Default

mortal kombat 3 only running demo


Do the wires from the test switch, the start button, and the coin switch all go to one place or to three different places on the machine chassis or circuit board?

Try jumpering t
__________________
Forget super sized fries. The Washington Redskins could promote healthy eating with First Lady Obama by choosing a (red skinned) turnip for a mascot.
AllanJ is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2011, 06:34 PM   #4
Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Nashua, NH, USA
Posts: 6,964
Rewards Points: 2,024
Default

mortal kombat 3 only running demo


Do the wires from the test switch, the start button, and the coin switch all go to one place or to three different places on the machine chassis or circuit board?

Try jumpering the two terminals on the chassis to which the pair of wires from the start button are connected. If this is a circuit board, be very careful that the jumper wire does not touch anything else.
__________________
Forget super sized fries. The Washington Redskins could promote healthy eating with First Lady Obama by choosing a (red skinned) turnip for a mascot.
AllanJ is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2011, 07:20 PM   #5
JOATMON
 
ddawg16's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: S. California
Posts: 7,471
Rewards Points: 2,286
Default

mortal kombat 3 only running demo


Actually....I think that is the default mode when the box is stolen...
__________________
"The dream is free but the hustle is sold separately."

My 2-Story Addition Build in Progress Link ... My Garage Build Link and My Jeep Build Link
ddawg16 is online now   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Basement *VENTING* AND running entire new drain lines. 57_Hemi Plumbing 6 09-30-2010 09:00 PM
Running water sound in the wall? cpourfarid Introductions 2 09-26-2010 09:13 PM
Why is Inducer Fan Running? artbuc HVAC 3 07-31-2010 09:39 AM
Freedom 90 furnance not running reliably from generator jrielsky HVAC 6 02-12-2008 01:48 PM
Running a generator for power outages tropic home Electrical 5 12-04-2006 08:22 PM




Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.