Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > Electrical

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-09-2008, 12:09 PM   #1
Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 31
Rewards Points: 25
Default

Lightspeed?


I just bought a condo at auction and the bank sent someone in to clean it up and (4) 3" can lights were installed,they ran the main lead into the closet into some type of box.(some type of transformer?)on one side the black,white and ground go in on the back side it has were like a plug would go in. The box is marked lightspeed MDL# DA105 12P. I can't find it anywhere.

My question is can I take that out and just run line to switch and bypass box?

Thanks in advance
Z


Last edited by zombie911; 09-09-2008 at 12:10 PM. Reason: added
zombie911 is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2008, 06:19 PM   #2
Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 2,294
Rewards Points: 1,000
Default

Lightspeed?


Quote:
My question is can I take that out and just run line to switch and bypass box?
No. The box is a transformer. The house power is 120 volts and the lights operate on 12 volts.

220/221 is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2008, 02:54 AM   #3
Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 31
Rewards Points: 25
Default

Lightspeed?


Thats what I thought... I guess I could run a hot to the transformer, but I would like to find the pigtail that plugs into the box, anyone have any idea where to find this company it does not pull up anywhere on the web..

thanks
zombie911 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off





Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.