Forums | Home Repair | Home Improvement | Painting | Interior Decorating | Remodeling | Landscaping


Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > Electrical

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-09-2012, 02:07 PM   #1
Newbie
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 1
Share |
Default

Light switch controls 1 the wall plug but both top and bottom plug.


Can we change the plug so the switch will only turn on the top plug not the bottom plug so we can plug in a TV in without turning it off with the switch?
edewater is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2012, 02:31 PM   #2
Member
 
joed's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Welland, Ontario
Posts: 7,204
Default

Light switch controls 1 the wall plug but both top and bottom plug.


Maybe. Open the plug and tell us all the wires you see and what they are connect to.
__________________
Do not PM with questions that can be asked in a forum. I will not respond.
joed is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off





Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.