Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > Electrical

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-20-2012, 07:46 PM   #1
Newbie
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 1
Rewards Points: 10
Default

GFCI/switch hook up


3 sets of 2 wires--how do I hook it up so the switch works-does not trip outlet

ann raven is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2012, 07:57 PM   #2
Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Ontario, Canada
Posts: 135
Rewards Points: 75
Default

GFCI/switch hook up


Haha, we need a little more info to properly help you. A picture would be a really good start.

hawkeye11 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hook on hollow door pyper Carpentry 16 01-19-2012 04:38 PM
Steam Boiler/ Baseboard hook up in basement helpless handyman HVAC 10 11-09-2011 08:16 AM
3 ph compressor hook up psgstl Electrical 16 06-12-2009 09:37 AM
Wood furnace with domestic hot water - how to hook up the hot water? CowboyAndy Plumbing 6 05-22-2008 01:36 PM
Water softener hook up piping? coyote556 Plumbing 1 09-12-2007 08:55 PM




Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.