Electrical Box - Electrical - DIY Chatroom Home Improvement Forum


Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > Electrical

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-12-2010, 09:54 PM   #1
Newbie
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1
Rewards Points: 10
Default

electrical box


I cannot afford to replace my whole electrical box right now, can I change a few breakers?

Advertisement

wgaudet is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2010, 10:10 PM   #2
Member
 
dSilanskas's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Cape Cod, Massachusetts
Posts: 474
Rewards Points: 250
Default

electrical box


You can always change out breakers yes but what is wrong with your panel for having to change it?

Advertisement

dSilanskas is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to install new electrical box without attic access gilmores33 Electrical 10 02-14-2010 08:46 PM
Just for fun Andy in ATL Electrical 56 10-20-2009 10:33 AM
Electrical Engineer allowed to do Electrical work? SarahJennifer Electrical 48 09-21-2009 09:15 PM
Slight electrical current in bathroom faucet water + other unusual electrical events story Electrical 9 09-16-2009 11:28 PM
Electrical box replace,addiitions, city permits and looking for an electrician ramchy Electrical 3 08-02-2009 12:12 PM




Top of Page | View New Posts