Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > Electrical

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-02-2012, 03:15 PM   #1
Newbie
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 2
Share |
Default

do phone/ethernet lines need to be in conduit in chicago


I am a resident of Chicago, not a suburb, and I know in Chicago all electrical needs to be in conduit, but does this also apply to things like phone, internet, or cable runs which are low power?

gkjohn is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2012, 04:31 PM   #2
Newbie
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 16
Default

do phone/ethernet lines need to be in conduit in chicago


I have never seen them that way if they do have to be that way. They are low voltage. Why are you asking? Are you running new lines?

austinbblock is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2012, 04:49 PM   #3
Newbie
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 2
Default

do phone/ethernet lines need to be in conduit in chicago


Yes, I am running a few lines from my office with the router, etc, out to my living room for some non-wireless equipment. And I know in chicago all electrical needs to be in conduit, I was just wondering if that applied to phone/Ethernet too.
gkjohn is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
conduit, ethernet, phone line


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pulling large gauge wires through conduit bodies and conduit around garage door. rrolleston Electrical 65 02-07-2012 03:11 PM
Running Fiber line in conduit? dataguy Electrical 3 11-07-2010 05:57 PM
Running conduit from basement to the standalone garage sheslostcontrol Electrical 10 10-23-2010 12:22 PM
Sheathing/siding around conduit destroyer427 Building & Construction 1 10-20-2009 05:25 PM
ground wire in rigid conduit measure thrice Electrical 3 02-03-2009 05:25 AM




Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.