30amp Socket, 15amp Compressor - Electrical - Page 2 - DIY Chatroom Home Improvement Forum


Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > Electrical

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-24-2012, 02:45 PM   #16
Electrical Contractor
 
jbfan's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Newnan GA
Posts: 5,964
Rewards Points: 2,324
Default

30amp socket, 15amp compressor


That compressor does not need a neutral wire.

Advertisement

__________________
Yes I am a Pirate, 200 years too late. "Jimmy Buffett"
jbfan is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2012, 03:00 PM   #17
Newbie
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 11
Rewards Points: 10
Default

30amp socket, 15amp compressor


Well, it seems to be working. At 100psi and climbing... Stay tuned
HillBillyBuddha is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2012, 03:08 PM   #18
Newbie
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 11
Rewards Points: 10
Default

30amp socket, 15amp compressor


Everything works perfectly. Thanks again for all your help.

Advertisement

HillBillyBuddha is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ground and neutral tied together and 15amp receptacle on 30amp breaker argetni Electrical 7 09-27-2011 03:02 PM
Help assembling compressor jfhspike Tools 5 03-27-2011 11:07 AM
Air compressor and framing nailer for DIY ADKstorm Tools 20 11-11-2010 08:38 AM
replacing 3 wire to 4 wire compressor fan - please advise! frazwr01 HVAC 2 06-27-2010 11:44 AM
New Compressor - Wrong Charge? shayneb HVAC 4 08-23-2008 09:13 AM




Top of Page | View New Posts