Thermostat Wires - HVAC - DIY Chatroom Home Improvement Forum


Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > HVAC

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-10-2011, 10:17 PM   #1
Newbie
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 3
Rewards Points: 10
Default

thermostat wires


I was replacing old honeywell thermostatwith a new honeywell CT50K thermostat. the new thermostat has letters for connecting wires.the old one does not.One wire is black and one wire is white,where do they go on new thermostat?

Advertisement

Turko is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2011, 10:28 PM   #2
Member
 
Houston204's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Texas
Posts: 594
Rewards Points: 514
Default

thermostat wires


http://customer.honeywell.com/techli...0s/67-5167.pdf

black to R and white to W

Advertisement

Houston204 is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2011, 01:40 AM   #3
REP
Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 615
Rewards Points: 500
Default

thermostat wires


Before you connect those wires to the stat,make sure they are low voltage and not line voltage.If they are line voltage you have the wrong stat./
REP is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Honeywell Prestige HD thermostat wiring 1H/1C + Humidification System TekGamer HVAC 0 07-10-2010 12:58 AM
2 stage thermostat with old wiring (4 wires)? bigbug HVAC 2 06-22-2010 01:34 PM
Problem with Lennox Pulse Furnace Wiring to Thermostat scalvin Electrical 4 12-30-2009 08:48 PM
Oil Furnace - Swapping out to Programmable Thermostat slappy HVAC 2 12-05-2007 04:57 PM




Top of Page | View New Posts