Thermostat For Goodman Gmvc950453bx - HVAC - DIY Chatroom Home Improvement Forum


Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > HVAC

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-16-2010, 07:23 PM   #1
Newbie
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 1
Rewards Points: 10
Question

thermostat for goodman gmvc950453bx


need to know if white rodgers thermostat is the same as goodman model ctk01 thermostat and does it have comfortnet.

Advertisement

pedro1980 is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2010, 11:52 PM   #2
Member
 
Houston204's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Texas
Posts: 594
Rewards Points: 514
Default

thermostat for goodman gmvc950453bx


No.


Advertisement


Last edited by Houston204; 03-17-2010 at 12:00 AM.
Houston204 is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2010, 02:29 PM   #3
Hvac Pro
 
Join Date: Nov 2008
Location: Winnipeg, Canada
Posts: 10,041
Rewards Points: 720
Default

thermostat for goodman gmvc950453bx


I was wondering how those stats are going to work. 2 data lines. Lennox is coming out with their "I Comfort " stats soon and a new line of furnaces. Cool.
__________________
"Cut it twice and it is still too short".
yuri is online now   Reply With Quote
Old 03-17-2010, 06:30 PM   #4
Member
 
Houston204's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Texas
Posts: 594
Rewards Points: 514
Default

thermostat for goodman gmvc950453bx


Infinity/Evolution also uses 2 communication wires and 2 power wires.
Houston204 is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2010, 07:05 PM   #5
Hvac Pro
 
Join Date: Nov 2008
Location: Winnipeg, Canada
Posts: 10,041
Rewards Points: 720
Default

thermostat for goodman gmvc950453bx


Going to put a dent in Honeywells profits. Less IAQs sold.
__________________
"Cut it twice and it is still too short".
yuri is online now   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with Lennox Pulse Furnace Wiring to Thermostat scalvin Electrical 4 12-30-2009 08:48 PM
Two Wire 24V Thermostat to Digital Thermostat on Pellet Stove jrodtaclet Electrical 4 09-15-2009 06:37 PM
Replacing thermostat...................... sktn77a HVAC 6 09-02-2009 11:07 PM
Thermostat from Manual to Digital trinamillersmit HVAC 5 07-02-2009 10:21 AM
ac/furnace runs whatever thermostat settign donbohn HVAC 1 06-20-2009 06:42 AM




Top of Page | View New Posts