Thermostat... - HVAC - DIY Chatroom Home Improvement Forum


Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > HVAC

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-19-2010, 02:56 PM   #1
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 38
Rewards Points: 25
Default

Thermostat...


So I wanted to get my parents something they could use. So I decided to get a new programmable thermostat. You all know where this is going, so its the old style setup.

Does anyone make a thermostat for old aquastats that is programmable?

I just need heat only, and high visibility would be a plus.

Thanks!

Advertisement

g60vwr is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2010, 03:42 PM   #2
Hvac Pro
 
Join Date: Nov 2008
Location: Winnipeg, Canada
Posts: 10,062
Rewards Points: 762
Default

Thermostat...


What do you mean by aquastats? Post a pic of the old one. Is it a gas or oil boiler?

Advertisement

__________________
"Cut it twice and it is still too short".
yuri is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2010, 03:55 PM   #3
An old Tradesmen
 
Join Date: Oct 2008
Location: PA
Posts: 26,434
Rewards Points: 4,514
Default

Thermostat...


probably need to get a battery operated one.
beenthere is online now   Reply With Quote
Old 12-19-2010, 07:05 PM   #4
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 38
Rewards Points: 25
Default

Thermostat...


Not my pic but
g60vwr is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2010, 07:57 PM   #5
An old Tradesmen
 
Join Date: Oct 2008
Location: PA
Posts: 26,434
Rewards Points: 4,514
Default

Thermostat...


You need a battery operated one if you want to get them a set back thermostat.

Or a honeywell T87N if you just want anew thermostat for them.
beenthere is online now   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
connecting a 4 wire SP thermostat to a 2 wire system wiichkin Electrical 4 08-15-2010 02:35 PM
Carrier Edge Thermostat Installation Issue ptalar HVAC 1 07-13-2010 06:40 PM
Honeywell Prestige HD thermostat wiring 1H/1C + Humidification System TekGamer HVAC 0 07-10-2010 12:58 AM
Problem with Lennox Pulse Furnace Wiring to Thermostat scalvin Electrical 4 12-30-2009 08:48 PM
Two Wire 24V Thermostat to Digital Thermostat on Pellet Stove jrodtaclet Electrical 4 09-15-2009 06:37 PM




Top of Page | View New Posts