Thermostat - HVAC - Page 2 - DIY Chatroom Home Improvement Forum


Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > HVAC

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-09-2010, 08:08 PM   #16
car
Newbie
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 9
Rewards Points: 10
Default

thermostat


I checked my circuits on panel and i do have voltage on L1 L2
next question do i buy this whole unit or can i buy just the transformer and by the way thanks

Advertisement

car is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2010, 08:13 PM   #17
An old Tradesmen
 
Join Date: Oct 2008
Location: PA
Posts: 26,492
Rewards Points: 4,630
Default

thermostat


Just get a whole new circ panel. They aren't that expensive. And that way. You don't end up with bad contacts on an old panel with a new transformer.


Your welcome.

Advertisement

beenthere is online now   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Carrier Edge Thermostat Installation Issue ptalar HVAC 1 07-13-2010 06:40 PM
Honeywell Prestige HD thermostat wiring 1H/1C + Humidification System TekGamer HVAC 0 07-10-2010 12:58 AM
Problem with Lennox Pulse Furnace Wiring to Thermostat scalvin Electrical 4 12-30-2009 08:48 PM
Two Wire 24V Thermostat to Digital Thermostat on Pellet Stove jrodtaclet Electrical 4 09-15-2009 06:37 PM
Thermostat from Manual to Digital trinamillersmit HVAC 5 07-02-2009 10:21 AM




Top of Page | View New Posts