DIY Chatroom Home Improvement Forum

DIY Chatroom Home Improvement Forum (http://www.diychatroom.com/)
-   HVAC (http://www.diychatroom.com/f17/)
-   -   Tempstar Central A/C not cooling (http://www.diychatroom.com/f17/tempstar-central-c-not-cooling-115857/)

JohnRoss 08-31-2011 02:46 PM

Fixed myself wire was loose.

Marty S. 08-31-2011 04:50 PM

This is a DIY site but an 11 month old system should be under warranty,including labor. My advice is call the installing company and have them diagnose and fix the problem.

JohnRoss 08-31-2011 08:57 PM

Installer is out of business!!

Doc Holliday 08-31-2011 09:24 PM

Quote:

Originally Posted by JohnRoss (Post 719002)
Installer is out of business!!

That figures.

Call another hvac company and see if they can help you. Hunt down the phone number for the make of your equipment and tell them yourself what's happening although at this point it is not 100% known that it's the equipment's fault. It could very well have an installer leak and is low on refrigerant but not low enough just yet to freeze up. That would mean you're going to have to hire a company to come out and diagnose and repair it.

Hopefully the installing company registered that system when he installed it so it's recorded. The supply house he bought it from has the date of sale and the company on file so again, you can call another hvac contractor and ask him which supply house sells your brand and ask if he can help you. If he does, hire him.

Good luck.


All times are GMT -5. The time now is 06:35 AM.


Copyright 2003-2014 Escalate Media LP. All Rights Reserved