Supply Plenum - HVAC - DIY Chatroom Home Improvement Forum


Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > HVAC

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-30-2012, 04:01 PM   #1
Newbie
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 11
Rewards Points: 10
Default

supply plenum


The trunks i feed out of the plenum box. whats the min distance they can be from the top? if any

Advertisement

cmmphish is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2012, 04:42 PM   #2
HOTDAWG
 
Join Date: Aug 2012
Location: Canada
Posts: 104
Rewards Points: 75
Blog Entries: 1
Default

supply plenum


higher the better

Advertisement

__________________
Affordable Comfort, assisting with furnaces Barrie and surrounding area, as well as offering 24 hour furnace repair
Acomfort is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Inline water filter for built-in fridge (water supply line on top) Druidia Appliances 5 03-10-2012 01:05 AM
furnace plenum help oldn intheway HVAC 0 11-07-2010 06:02 AM
Supply plenum vertical takeoff? dhubz HVAC 1 11-02-2010 08:38 PM
help w/ duct sizes & new supply locations palex1915 HVAC 0 10-13-2009 08:52 PM
Removing Extended Plenum Calm_Blue_Ocean HVAC 15 01-07-2008 06:22 PM




Top of Page | View New Posts