Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > HVAC

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-09-2008, 09:53 AM   #1
Newbie
 
Join Date: Oct 2008
Location: Ohio
Posts: 3
Rewards Points: 0
Share |
Default

Running new HVAC ducts


In my home I have 3 floor registers that are not hooked up to my HVAC system. Will it hurt my system to split the existing duct lines to make the other unused registers work?

Punjabtantrum is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2008, 04:36 AM   #2
An old Tradesmen
 
Join Date: Oct 2008
Location: PA
Posts: 25,072
Rewards Points: 40
Default

Running new HVAC ducts


Deoends how your duct work was sized. You might not get enough air out of those registers.
And could lose air flow to others.

beenthere is online now   Reply With Quote
Reply

Tags
ducts, hvac, new ducts, splitting ducts


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
water on HVAC ducts ugabulldog HVAC 3 08-11-2008 04:53 AM
Framing around HVAC ducts raam HVAC 2 05-25-2008 05:38 PM
HVAC Condenser fan not running DougE HVAC 4 09-01-2007 12:44 PM
Using PVC ducts instead of standard ducts robertmazzo HVAC 3 10-05-2006 04:26 PM




Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.