Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > HVAC

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-12-2011, 08:46 PM   #1
jec
Newbie
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1
Share |
Default

programmable thermostat and quadr fire pellet stoves


I bought a quadra-fire pellet stove insert and have it installed. I would like to replace the thermostat with a programmable thermostat to run only the pellet stove. Can you tell me how it would need to be wired on a Hunter programmable thermostat? I have a red and white wire only with the thermostat that was supplied.
Thanks!!

jec is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2011, 09:11 PM   #2
AKA HVACTECHFW
 
Join Date: Nov 2010
Location: NE Indiana
Posts: 2,317
Blog Entries: 1
Default

programmable thermostat and quadr fire pellet stoves


red to r and white to w

__________________
IT IS WHAT IT IS
hvactech126 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off





Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.