Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > HVAC

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-11-2007, 07:27 PM   #1
Newbie
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1
Rewards Points: 10
Default

Hvac


Hi,

I Have a base board heating system. This system was working fine until a month ago I realized that the same the pipes in the living room and 1 bedroom throught the 3 family house was not getting hot. Any suggestion?

luvandtye is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2007, 07:38 PM   #2
Newbie
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 16
Rewards Points: 10
Default

Hvac


bleed the air out of your lines and or check how many zones you have on your system maybe the zone that feeds your dead areas has a bad circulator.

jmosh is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Do I need a HVAC return vent in basement? westing HVAC 13 04-03-2014 02:43 AM
History of HVAC Industry Brands winkydink HVAC 8 03-25-2011 08:28 AM
New home HVAC wdsfr1968 HVAC 16 03-24-2011 12:26 PM
HVAC plans for remodel wease HVAC 3 03-23-2011 11:47 AM
new 3 ton hvac Payne units. No cool air comes out when fan, compressor,thermostat run runbikeengr HVAC 10 04-10-2007 06:59 PM




Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.