DIY Chatroom Home Improvement Forum

DIY Chatroom Home Improvement Forum (http://www.diychatroom.com/)
-   HVAC (http://www.diychatroom.com/f17/)
-   -   Hvac (http://www.diychatroom.com/f17/hvac-162325/)

biggzeke 11-05-2012 07:34 PM

Hvac
 
Im having trouble with a Lennox furnace, there is two together and the twinning module is disconnected. I ran my thermostat wires to the one furnace and it would not come the led light is flashing normal and the induce draft fan is running but there is no call for heat.

beenthere 11-05-2012 08:35 PM

Moved to HVAC forum.

Doc Holliday 11-05-2012 08:50 PM

Appears to be obvious that heat call/wire is missing.

ben's plumbing 11-05-2012 08:58 PM

jump the r and w terminals on control board to see if you get ignition of furnace...ben sr

Marty S. 11-05-2012 09:04 PM

With the twinning kit removed one blower will run backwards and trip the limit behind the blower.

carmon 11-05-2012 09:09 PM

Quote:

Originally Posted by Marty S. (Post 1045667)
With the twinning kit removed one blower will run backwards and trip the limit behind the blower.

maybe......:eek:

biggzeke 11-05-2012 10:05 PM

The thermostat works with the other furnace the led ia reading normal when it should be flashing for a call for heat. The blower on this furnace has been jumped and,its just blowing.

carmon 11-05-2012 10:16 PM

blower jumped and its blowing.... well then ....that's good.... what about when you jump r-w.....:eek::eek::eek::eek::eek:


All times are GMT -5. The time now is 07:45 PM.


Copyright 2003-2014 Escalate Media LP. All Rights Reserved