Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > HVAC

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-21-2009, 01:53 PM   #1
Newbie
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1
Rewards Points: 10
Default

Hunter 44860 Tstat cycling issue


I have just installed a Hunter 44860 Tstat and everything seems to be working fine, both heat and cool work but I notice that my air handler will cycle on and off for 2-5 second intervals from time to time. I have the fan set to auto so it is not the refresh setting.

Both outside and inside units are Trane and it is a heatpump. I have set the Tstat to heatpump and electric in the setting menu.

The Tstat is wired as such:

Old Tstat Baystat240 WeatherTron wiring - new 44860 wiring

R-RC/R
B-C
Y-Y1
Y2 not used
W-W2
X2-E
O-O
B not used
G-G
F-L

Thank you for any help you can provide.

route62 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Furnace Reset Issue Syzygyone HVAC 2 12-01-2008 09:11 PM
New hunter 44860 tstat mndevildog HVAC 1 07-16-2008 10:24 AM




Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.