Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > HVAC

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-25-2012, 11:26 AM   #1
Newbie
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 2
Rewards Points: 0
Share |
Default

Honeywell Thermostat Setup Function Check - URGENT!


I am in the advanced setup functions in my TH8320U1008. I am trying to see what system type is setup, but it skips setup code 0170 when I go through the functions. Whats the deal? I MUST verify the setup of the termostat to rule out a problem with the unit. Please help. Its getting cold.

Yes, I have read the manual.

Thank you.
Rod

martinav is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2012, 11:31 AM   #2
Newbie
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 2
Rewards Points: 0
Default

Honeywell Thermostat Setup Function Check - URGENT!


Forget it... figured it out.

martinav is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Honeywell RTH111 Thermostat justplumducky HVAC 8 06-11-2011 11:14 AM
New Honeywell thermostat connected to old Climatrol heat pump olorintf HVAC 0 08-24-2010 09:52 AM
Honeywell Prestige HD thermostat wiring 1H/1C + Humidification System TekGamer HVAC 0 07-09-2010 11:58 PM
Honeywell Visionpro IAQ function 406 ventilation in high humidity ? Charlie123 HVAC 1 05-08-2010 11:19 AM
Honeywell VisionPro Thermostat infoskr HVAC 32 12-17-2008 03:44 AM




Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.