Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > HVAC

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-09-2012, 10:34 AM   #1
Newbie
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
Rewards Points: 0
Share |
Default

honeywell thermostat not working


hello, i'm having problems with our furnace. i just replace the batteries in the thermostat and i've tried combining the red and white wires behind the thermostat. with the two wires together the furnace runs, but the blower cycles on and off, this continues for about 10 mins.

s_smitty is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2012, 01:50 PM   #2
An old Tradesmen
 
Join Date: Oct 2008
Location: PA
Posts: 25,079
Rewards Points: 54
Default

honeywell thermostat not working


So the problem is in the furnace. Helps to know brand and model number of furnace.

beenthere is online now   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to beenthere For This Useful Post:
hvactech126 (12-09-2012)
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Replacing a Carrier thermostat with a Honeywell thermostat Fred Lambrerth HVAC 2 07-11-2012 05:02 PM
Thermostat issues on old furnace - questions before I replace thermostat. Calab HVAC 11 02-18-2012 08:43 AM
Fan setting reads AUTO and ON at same time on Honeywell 8500 thermostat Studly HVAC 1 03-21-2011 08:27 PM
Help Installing Honeywell Thermostat.... jobondur HVAC 14 03-30-2010 10:01 PM
Replacing Honeywell thermostat with another Honeywell flipz HVAC 4 02-06-2010 04:19 PM




Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.