Honeywell Focus Pro 5000 - HVAC - DIY Chatroom Home Improvement Forum


Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > HVAC

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-27-2010, 09:16 AM   #1
Newbie
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 3
Rewards Points: 10
Question

Honeywell Focus Pro 5000


Hi,
Honeywell Focus Pro 5000 with heat pump and heat coils.
Does anyone know how to change the cycles per hour on this thermostst?
It was installed recently and seems to run every 8 to 10 minutes.

The company that installed it wants a service charge to come out and check it. I think there should be no charge.

I checked the Honeywell manual and website. It gives no information because it is a professional install thermostat.
Thanks.
Bob

Advertisement

gobob2 is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2010, 07:50 PM   #2
Member
 
Houston204's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Texas
Posts: 594
Rewards Points: 514
Default

Honeywell Focus Pro 5000


Your Manual...

http://customer.honeywell.com/techli...69-1922EFS.pdf



Advertisement

Houston204 is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2010, 08:49 PM   #3
Newbie
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 3
Rewards Points: 10
Default

Honeywell Focus Pro 5000


Thanks for the help!!!!!!!!!!
Bob
gobob2 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Replace Trane Weathertron (Baystat 339) with Honeywell RTH2410 ammiller2 HVAC 0 12-12-2009 10:50 PM
Need a programmable thermostat. LUX or Honeywell. speedster1 HVAC 37 12-06-2009 09:33 AM
new honeywell rth6300b to replace very old honeywell thermostat Designman20 HVAC 2 05-06-2009 05:43 AM




Top of Page | View New Posts