Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > HVAC

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-20-2009, 10:32 AM   #1
Newbie
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1
Rewards Points: 10
Default

Heil furnace question


I had installed a new Heil furnace in 1993, model 867.769426. Gas Valve VR8204M 1075, Ignitor H01007457HW.
About 5 years ago I had the pilot cleaned. Now, it's not lighting up again. I cleaned it and it works fine. I have the flame on the pilot covering half.
When looking at the flame after it is running, the top prongs on the ignitor are glowing red after a couple of minutes. Is this normal?

KEN S is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2009, 10:52 AM   #2
Hvac Pro
 
Join Date: Nov 2008
Location: Winnipeg, Canada
Posts: 9,652
Rewards Points: 2,442
Default

Heil furnace question


Yes..

yuri is online now   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems with new furnace..Overheating, having to reset. Furnace too big? Tommy2 HVAC 41 12-01-2008 01:55 PM
Electronic ignition furnace question rcossebo HVAC 4 11-23-2008 01:02 PM
Heil Furnace Problem Kevi Jackson HVAC 7 11-20-2008 08:30 AM
Question Re: New Furnace and Duct Sizing DSimo HVAC 3 06-17-2008 07:24 AM




Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.