Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > HVAC

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-09-2012, 12:30 PM   #1
Newbie
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 21
Share |
Default

goodman gmp 100-3 3 transformer fuse


I saw on wiring diagram a 3 amp fuse on secondary side of 120v to 24 volt transformer ????? can anyone tell me where it is. does the cover come off transfotmer and if so how
thanks Paul

paulat120 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2012, 12:51 PM   #2
Part of the Clover Leaf
 
Join Date: May 2011
Location: NW Burbs of Detroit Mi.
Posts: 1,107
Default

goodman gmp 100-3 3 transformer fuse


It's on the control board.
^
fuse ^

hvac5646 is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to hvac5646 For This Useful Post:
paulat120 (01-09-2012)
Old 01-09-2012, 02:35 PM   #3
Newbie
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 21
Default

goodman gmp 100-3 3 transformer fuse


Quote:
Originally Posted by hvac5646 View Post
It's on the control board.
^
fuse ^
thanks
I know why I couldnt find it. there was a junper in place of fuse. what size fusebelongs in the socket
thanks again
Paul
paulat120 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2012, 02:49 PM   #4
Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: NW Ohio
Posts: 804
Default

goodman gmp 100-3 3 transformer fuse


3 amp
harleyrider is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2012, 09:09 PM   #5
Newbie
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 21
Default

goodman gmp 100-3 3 transformer fuse


Quote:
Originally Posted by harleyrider View Post
3 amp
thanks a lot
Paul
paulat120 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Bryant Gas Furnace - Fuse Keeps Blowing DIYerIT HVAC 2 01-08-2012 04:22 PM
airhandler (HK61EA005) or transformer problem ? robismyname HVAC 5 04-17-2010 06:36 AM
How to install Aprilaire transformer? Studly HVAC 9 09-18-2009 09:44 AM
Goodman GMT-070-4 Furnace blows 3A Fuse Bruce Mundy HVAC 4 01-02-2008 10:31 PM
Sub is swapping Amana for Goodman Dragon HVAC 22 02-04-2007 07:54 AM




Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.