Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > HVAC

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-12-2013, 07:47 PM   #1
Newbie
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 3
Share |
Default

goodman furnace


woke up this morning and furnace was not workin. no power light was on. saw that the circuit breaker had tripped. switched it back on and still no power indicator light. is their a fuse that might have blown in the circuit board? what caused the breaker to trip? any thought? thanx. scott

purple 01 is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2013, 09:06 PM   #2
Retired Army Veteran
 
jmon's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Upstate, NY
Posts: 1,419
Default

goodman furnace


Quick thing you can try while you're waiting for the hvac experts; This is a link explaining some basic troubleshooting tips for goodman furnace control board.



link here


Last edited by jmon; 03-13-2013 at 09:29 AM.
jmon is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Natural Gas Cost For Furnace 1 Hour Run Time hammerlane HVAC 15 11-11-2013 10:34 AM
Goodman furnace dead? jtobias HVAC 14 11-04-2011 03:34 PM
pro and con goodman furnace and ac leiut56 HVAC 8 07-24-2011 06:43 PM
Problems with new furnace..Overheating, having to reset. Furnace too big? Tommy2 HVAC 41 12-01-2008 01:55 PM




Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.